Cyberinsikter2024-04-09T12:03:25+02:00

Cyberinsikter

Cyberinsikter är ett månadsbrev där vi sammanfattar och förklarar viktiga händelser kopplat till IT- & informationssäkerhet. Vi strävar efter att hålla dig uppdaterad och rustad mot digitala hot genom att leverera ett relevant och lättförståeligt innehåll direkt till din inkorg varje månad.

Håll dig uppdaterad med Cyberinsikter

För företagare är det avgörande att hålla sig informerad om utvecklingen inom IT- och informationssäkerhet. Genom att följa nyheter inom området kan man skydda sig från kända hot och attacker, samtidigt som man stärker förtroendet hos sina kunder och partners. Att upprätthålla efterlevnad av lagar och regler relaterade till IT-säkerhet är också viktigt för att undvika juridiska konsekvenser.

Vi förstår dock att det kan vara utmanande att hålla sig uppdaterad med den ständigt föränderliga IT-landskapet. Därför erbjuder Cyberinsikter en värdefull lösning. Genom vår månatliga tjänst får du en sammanfattning av de senaste händelserna inom IT- och informationssäkerhet direkt till din inkorg. Genom att sammanställa och analysera aktuell information ger vi dig den kunskap och insikt du behöver för att fatta informerade beslut och skydda din verksamhet.

0+
Skickade larm om läckta användaruppgifter per år
0+
Identifierade tekniska sårbarheter per år
0+
Potentiella hot identiferade hos kunder per år

Behöver du hjälp med något?

I vårt supportcenter finns det möjlighet att få svar på vanliga frågor gällande våra tjänster och rapporter. Om du inte hittar svaret på din fråga där, kan du även skapa ett ärende och nå ut till oss för att få personlig hjälp och support.

Relaterade artiklar

Ryssland: Det nya cyberhotet

Det pratas ständigt om Ryssland som ”det nya hotet” mot Sverige. Försvarsmakten och MSB har vid flera tillfällen lyft oron och både näringslivsorganisationer olika förbund och universitet har hakat på. Nu har MSB fått i uppdrag av regeringen att starta...

Till toppen