IT-leverantörer2024-04-08T14:10:13+02:00

IT-leverantörer

I takt med att cyberincidenter stadigt ökar, är det avgörande för IT-företag att erbjuda tjänster som effektivt minimerar riskerna för sina kunder. Att skydda kunders digitala tillgångar är inte längre bara en tilläggstjänst – det är en nödvändighet.

Cybersäkerhet i platta paket

Vårt erbjudande är till sin natur flexibelt och sätts samman med er. Som IT-leverantör vinner ni goodwill hos kunden genom att kunna erbjuda proaktiva cybersäkerhetsverktyg, men även genom att kunna kliva in och hjälpa till med åtgärder och rådgivning. Vi sätter samman proaktiva cybersäkerhetslösningar mot såväl mindre som större kunder, men tjänsterna är bäst anpassade efter de små till medelstora. Enkla larmrapporter och översikter skickas direkt till slutkunden och visualiseras på ett enkelt och tillgängligt sätt. När en kund har mottagit en larmrapport kring ex. sårbarheter som behöver åtgärdas, är det er möjlighet att kliva in och hjälpa till.

Fas 1.

Reducera kundens risk med hjälp av data från Safestates alla tjänster, öka er synlighet och bygg ett förtroende.

Fas 2.

Ni hjälper kunden åtgärda felet, medans vi kan assistera er med incidenthantering, utredning och framtidsoptimering.

Vi adderar proaktivitet i dina paket

Vi erbjuder IT-leverantörer möjligheten att hjälpa sina kunder med säkerhet, och därmed förebygga risker, på ett enkelt sätt. Med vår mångsidiga tjänsteportfölj tar vi ansvar för varje steg i säkerhetsprocessen. Från att förebygga skador och minimera risk, till att effektivt hantera cyberincidenter när skadan är framme.

Vi hjälper till att trygga era kunders verksamheter, och gör er till hjälten i sagan.

Vill du prata samarbete?

Använd vårt kontaktformulär så kommer någon från vår försäljningsavdelning höra av sig till dig.

0+
Skickade larm om läckta användaruppgifter per år
0+
Identifierade tekniska sårbarheter per år
0+
Potentiella hot identiferade hos kunder per år

Relaterade artiklar

Ryssland: Det nya cyberhotet

Det pratas ständigt om Ryssland som ”det nya hotet” mot Sverige. Försvarsmakten och MSB har vid flera tillfällen lyft oron och både näringslivsorganisationer olika förbund och universitet har hakat på. Nu har MSB fått i uppdrag av regeringen att starta...

Till toppen