Incidenthantering2024-05-20T10:31:02+02:00

Incidenthantering

När en oväntad situation uppstår är det tryggt att ha dina egna experter ett samtal bort.

Oavsett om du har generella frågor om cybersäkerhet, funderingar kring en rapport från oss eller faktiskt är utsatt för ett kritisk angrepp så finns vårt incidenthanteringsteam redo att hjälpa dig. Vi kan bistå med support och experthjälp på 11 språk och vi svarar under dygnets alla timmar, alla dagar, året om. Från funderingar om ett misstänkt mail till pågående ransomware-attack så finns våra cyberspecialister där för att hjälpa dig.

Varför behövs incidenthantering?

Att ha direkt tillgång till en expert inom området cyber är framförallt en trygghet men är nästintill alltid avgörande för hur skadlig en incident kan bli. Våra experter hjälper dig att agera snabbt och göra saker i rätt ordning för att minimiera skadorna.

Vi på Safestate ger dig tillgång till en stor pool av experter som alla har gemensamt att de är specialiserade inom just cybersäkerhet. Även om du bara har frågor om hur din organisations cybersäkerhet kan bli bättre kan våra experter hjälpa dig.

0+
Skickade larm om läckta användaruppgifter per år
0+
Identifierade tekniska sårbarheter per år
0+
Potentiella hot identiferade hos kunder per år

Säkra dina anställdas enheter med tillägget Scam Blocker

Som en extra tjänst till vår Incidenthantering kan du säkra dina anställdas enheter med TruEmpower Scam Blocker – en DNS-protectiontjänst. Denna tjänst kommer att skydda dina anställda från att besöka skadliga länkar eller webbsidor.

Läs mer om hur du med hjälp av Scam Blocker säkrar dina anställdas och företagets data här.

Relaterade artiklar

Ryssland: Det nya cyberhotet

Det pratas ständigt om Ryssland som ”det nya hotet” mot Sverige. Försvarsmakten och MSB har vid flera tillfällen lyft oron och både näringslivsorganisationer olika förbund och universitet har hakat på. Nu har MSB fått i uppdrag av regeringen att starta...

Till toppen