Scam Blocker2024-05-22T13:48:39+02:00

Scam Blocker

I den digitala världen är hoten bara ett klick bort. Vi förstår riskerna med att navigera online och kan nu erbjuda TruEmpower™ Scam Blocker i samarbete med Cyberscout – en tjänst designat för att ge dig ett skydd mot cyberhot, även när misstag sker. Denna lösning ger trygghet genom att identifiera skadliga webbplatser och länkar, och varna dig innan de kan göra någon skada.

*Scam Blocker levereras som en tilläggstjänst till tjänsten Incidenthantering och kan inte levereras separat.

Värdet i Scam Blocker

Att använda TruEmpower™ Scam Blocker kan ge många fördelar för en företagare, särskilt när det handlar om att skydda företagets information och skapa ett starkare förtroende bland kunder. Tjänsten hjälper till att stoppa cyberhot som phishing och malware med hjälp av tekniken DNS-protection, vilket kan spara pengar och undvika problem med datastölder. Om en företagare använder Scam Blocker i sina enheter, kan det även göra kunderna tryggare, eftersom de vet att deras affärspartner tar cyberrisker på allvar.

0+
Skickade larm om läckta användaruppgifter per år
0+
Identifierade tekniska sårbarheter per år
0+
Potentiella hot identiferade hos kunder per år

Behöver du hjälp med något?

I vårt supportcenter finns det möjlighet att få svar på vanliga frågor gällande våra tjänster och rapporter. Om du inte hittar svaret på din fråga där, kan du även skapa ett ärende och nå ut till oss för att få personlig hjälp och support.

Relaterade artiklar

Ryssland: Det nya cyberhotet

Det pratas ständigt om Ryssland som ”det nya hotet” mot Sverige. Försvarsmakten och MSB har vid flera tillfällen lyft oron och både näringslivsorganisationer olika förbund och universitet har hakat på. Nu har MSB fått i uppdrag av regeringen att starta...

Till toppen