Försäkringsbolag2024-04-09T08:20:37+02:00

Försäkringsbolag

Cybersäkerhetsincidenterna ökar, och många kunder förlitar sig på leverantörer och andra trygghetsskapande partners, såsom försäkringsbolag. Dessa partners saknar i många fall möjligheten och kunskapen att erbjuda enkla, paketerade lösningar till sina kunder. Att hjälpa kunderna att sänka sin risk ger inte bara en goodwill, utan även en ekonomisk vinning.

Den proaktiva cyberförsäkringens era

Försäkringsbolag är den givna trygghetspartnern för såväl individer som företagare. Även inom cybervärlden behöver försäkringsgivare hitta sätt att proaktivt minimera sina kunders risker, och samtidigt visa goodwill genom skademinimerande stöd.

Som Safestate-partner erbjuder ni extra kundvärde genom säkerhet, och i gengäld växer er egen verksamhet genom ökad trovärdighet och minskad risk för skador.

Fas 1.

Reducera kundens risk med hjälp av data från Safestates alla tjänster, öka er synlighet och bygg ett förtroende.

Fas 2.

Kunden ges tillgång till support 24/7, incidenthantering, utredning och framtidsoptimering.

Vi adderar proaktivitet i dina paket

Vi erbjuder den mest omfattande lösningen på marknaden, med tjänster som sträcker sig från skadeförebyggande verktyg till hantering av cyberincidenter.

Med vår mångsidiga tjänsteportfölj kan vi stötta era kunder tar vi ansvar för varje steg i säkerhetsprocessen. Från att förebygga skador och minimera risk, till att effektivt hantera cyberincidenter när skadan är framme.

Vi hjälper till att trygga era kunders verksamheter!

Vill du prata samarbete?

Använd vårt kontaktformulär så kommer någon från vår försäljningsavdelning höra av sig till dig.

0+
Skickade larm om läckta användaruppgifter per år
0+
Identifierade tekniska sårbarheter per år
0+
Potentiella hot identiferade hos kunder per år

Relaterade artiklar

Ryssland: Det nya cyberhotet

Det pratas ständigt om Ryssland som ”det nya hotet” mot Sverige. Försvarsmakten och MSB har vid flera tillfällen lyft oron och både näringslivsorganisationer olika förbund och universitet har hakat på. Nu har MSB fått i uppdrag av regeringen att starta...

Till toppen