Om Safestate

Safestate är skapat och utvecklat av säkerhetsexperter på informationsäkerhetsföretaget Secify by Sweden AB. Secify levererar tjänster och konsulter inom hela spektrat av informationssäkerhet och hjälper våra kunder med allt från dataskydd till IT-säkerhet.

Genom Secifys erfarenheter hos kunder blev det dels tydligt att det saknades ett sätt att jobba på ett enkelt och pragmatiskt sätt med cybersäkerhet. Dessutom var kunderna tydliga med att det var svårt att förmedla behovet av att jobba med säkerheten internt; man hade helt enkelt svårt att bevisa riskerna för ledning och kollegor.

Dessa insikter var startskottet till det som idag är Safestate.

Vår vision

Vår vision är att göra småföretag och privatpersoner säkrare genom att flera grundläggande, enkla och prisvärda cybersäkerhetslösningar till SMB och privatpersoner i hela världen.
Vi som jobbar på Safestate är pragmatiska eldsjälar som tror på enkelhetens kraft. När det blir för svårt så blir det antingen inte gjort, eller också blir det fel. Därför tycker vi att det bästa du kan göra är lite i taget – det är bättre än att skjuta på stora och ambitiösa projekt som aldrig blir av.
I det enkla bor det vackra sa någon – och vi kan bara hålla med.

En del av Secify Group

Secify group består av Secify by Sweden AB, Secify Iberica och Safestate AB. Vad som förenar våra bolag är att de alla är verksamma inom något av områdena informationssäkerhet, cybersäkerhet, it-säkerhet eller it-juridik.

En svensk lösning

Safestate är utvecklat av det svenska företaget Secify by Sweden AB. Den skandinaviska själen medför en trygg hamn i den otrygga värld vi nu lever i; vi hoppas och tror att du och din organisation ska känna dig säker med oss.

En plattform som växer

Safestate utvecklas kontinuerligt med nya tjänster, funktioner och uppdateringar. Dessutom har du som partner möjlighet att addera egna tjänster inom cybersäkerhet; kontakta oss för att diskutera vilka möjligheter som finns! 

Passar alla organisationer

Oavsett storlek på organisation vågar vi lova att det finns relevanta verktyg för alla verksamheter. Beroende på vilka utmaningar som finns ska det gå att hitta ett verktyg som höjer lägstanivån, till en rimlig peng. 

Safestate’s partnerprogram

Vi tror att det finns mängder med företag där ute som skulle kunna hjälpa sina kunder med cybersäkerhet, om de bara hade några enkla produkter eller tjänster att addera till sin tjänsteportfölj.

Vi skapade Safestate för de företagen.

Bredden av verktyg som finns i vår verktygslåda gör att det finns något för alla typer av företag att erbjuda alla typer av kunder. Vårt flexibla partnerprogram gör det enkelt att pussla ihop dem till en lösning som passar just Ert företag, och Era kunder.

För vissa blir fördelen med Safestate att man aktivt stöttar sina kunder i att sänka sina cybersäkerhetsrisker; för andra att man bygger ett ömsesidigt förtroende genom att visa på en kompetens som kunderna själva saknar. Vi har hört mängder av anledningar, och ofta är de dessutom sammanlänkade.

Vill du prata samarbete?

Använd vårt kontaktformulär så kommer någon från säljavdelning kontakta dig.