Småföretagarens vardag är långt ifrån okomplicerad, ofta med mycket som ska göras på få resurser. Dessa bolag är i många avseenden beroende av duktiga IT-partners som tar sitt ansvar på allvar. För den skånska IT-leverantören Teleservice är visionen att vara partnern och drivkraften för varje kunds digitala resa, vilket inkluderar stödet med cybersäkerhet. För att kunna erbjuda sina kunder enkel och effektiv säkerhet till en bra peng går nu Teleservice ut och erbjuder Safestates cybersäkerhetslösningar till samtliga kunder.

 

Drivkraften för digitaliseringsresan

Teleservices kunder förstår att hoten har ökat de senaste åren och ser säkerhetsfrågor som en viktig pusselbit i digitaliseringen. Att de tillsammans med Safestate nu kan erbjuda en säkerhetslösning som är både bra, enkel och kostnadseffektiv, innebär att deras småföretagarkunder blir såväl säkrare som mer konkurrenskraftiga.

– Vi brinner för att göra skånska småföretagare mer effektiva och säkra i sin digitalisering, säger Christian Rosdala, lösningsspecialist på Teleservice.

 

För en smidigare vardag

Ny statistik visar att ungefär hälften av tillfrågade småföretagare vet med sig att de drabbats av en cyberattack. Nära 70% är oroade över att någon gång drabbas.

– Vi delar Teleservices ambition och vision där de arbetar för en smidigare vardag för småföretagare. Vi tror väldigt starkt på att arbeta med cybersäkerhet i de upparbetade relationer som redan finns för en småföretagare. De vill inte behöva ta sig tid till fler leverantörsrelationer – men har gärna en nära relation med sin IT-partner. Därför är vårt samarbete ett optimalt upplägg för den stressade företagaren, säger Daniel Fyhr, VD på Safestate.

– För oss är det viktigt att förenkla vardagen för våra kunder och med Safestates tjänster i vår portfölj kan småföretagare minska säkerhetsriskerna och få tid över till att arbeta med sitt företag, avslutar Christian, lösningsspecialist på Teleservice.

 

Om Safestate

Safestate erbjuder enkla, automatiserade cybersäkerhetslösningar anpassade för det lilla till medelstora företaget. Safestate är en del av Secify Group med kontor i Stockholm, Jönköping, Halmstad, Växjö och Murcia i Spanien. Vi drivs av att göra cybersäkerhet enkelt och begripligt för småföretagare, samt att göra det tillgängligt för den breda massan.

 

Mer om Safestate

Mer om Secify

 

Kontakt

Petra Jonsson Marknadschef Safestate
076 031 78 00

Daniel Fyhr VD Safestate

Linnea Vikbrant Marknadschef Teleservice
0416 – 58 51 91
linnea.vikbrant@teleservice.net

Om Safestate

Safestate erbjuder enkla, automatiserade cybersäkerhetslösningar anpassade för det lilla till medelstora företaget. Safestate är en del av Secify Group med kontor i Stockholm, Jönköping, Halmstad, Växjö och Murcia i Spanien. Vi drivs av att göra cybersäkerhet enkelt och begripligt, samt att göra det tillgängligt för den breda massan.